Op vertoon van het ledenpasje ontvangen leden van de loopgroep Norg 10 % korting op hardloopschoenen en hardloopkleding bij Run2Day in Assen.

Run2Day Assen, de hardloopspeciaalzaak van Noord- en Midden Drenthe.

Bij Run2Day Assen kun je rekenen op een gedegen hardloopadvies van enthousiaste hardlopers.

Bij Run2Day Assen maken we gebruik van een digitaal videoanalysesysteem. We maken een opname van je voeten en loopstijl en bekijken deze beelden vertraagd terug. Onze medewerkers, allemaal experts op het gebied van hardlopen én in het analyseren van voeten, voeren deze analyse bij je uit. Uiteraard is de analyse gratis.

Op basis van deze analyse en enkele aanvullende analyses bepalen onze medewerkers welke schoenen qua stabiliteit, demping en pasvorm het beste bij jou passen. Uiteraard spelen je hardloopdoelstellingen, de ondergrond waarop je loopt en je lichaamsbouw ook een belangrijke rol. Meestal blijven er twee tot drie verschillende typen schoenen van verschillende merken over die het meest geschikt voor je zijn. Dan is de keuze aan jou: welke schoenen zitten het lekkerst en eventueel speelt het leuke kleurtje ook een rol.

Je hoeft geen afspraak te maken voor een loopanalyse. De medewerkers van Run2Day Assen staan altijd voor je klaar.

Verder vind je in de winkel alles wat hardlopen nog leuker maakt. Met de nieuwste running collecties van o.a. Nike, Odlo en New Balance.

Run2Day Assen: door runners, voor runners!

 

Run2Day Assen

Ceresstraat 7

9401 DP Assen

0592-300607