Op vertoon van het ledenpasje ontvangen leden van de loopgroep Norg 10 % korting op hardloopschoenen en hardloopkleding bij Run2Day in Assen.

Hardloopschoenen zijn er in alle soorten, maten en kwaliteitsniveaus. Er zijn ongeveer 150 verschillende type schoenen die gekenmerkt kunnen worden als goede hardloopschoenen. Deze schoenen zijn alleen lang niet voor iedereen geschikt. Een goede hardloopschoen wil niet zeggen dat het ook een goede schoen voor jou is! Bij Run2Day Assen maken we gebruik van een digitaal video-analysesysteem. We maken een opname van je voeten en loopstijl en bekijken deze beelden vertraagd terug. Op basis van deze analyse en enkele aanvullende analyses wordt bepaald welke schoenen qua stabiliteit, demping en pasvorm het beste bij jou passen.

Alle hardloopkleding in onze collectie is gemaakt van functionele materialen. Dit betekent dat transpiratie en warmte worden gereguleerd, zodat jij in alle weersomstandigheden comfortabel kunt hardlopen. 

Om je de beste kwaliteit te kunnen bieden vind je in ons assortiment alleen hardloopkleding van topmerken zoals Adidas, New Balance, Nike en Odlo. We hebben altijd de nieuwste collecties en meest trendy items in verschillende kleuren.

Het team van Run2Day Assen staat voor je klaar! Run2Day is te vinden op het volgende adres:

Run2Day Assen

Ceresstraat 7

9401 DP Assen

0592-300607