• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

 

Op vertoon van het ledenpasje ontvangen leden van de loopgroep Norg 10 % korting op hardloopschoenen en hardloopkleding bij Run2Day in Assen.

Run2Day Assen, de hardloopspeciaalzaak van Noord- en Midden Drenthe.

Bij Run2Day Assen kun je rekenen op een gedegen hardloopadvies van enthousiaste hardlopers.

Bij Run2Day Assen maken we gebruik van een digitaal videoanalysesysteem. We maken een opname van je voeten en loopstijl en bekijken deze beelden vertraagd terug. Onze medewerkers, allemaal experts op het gebied van hardlopen én in het analyseren van voeten, voeren deze analyse bij je uit. Uiteraard is de analyse gratis.

Op basis van deze analyse en enkele aanvullende analyses bepalen onze medewerkers welke schoenen qua stabiliteit, demping en pasvorm het beste bij jou passen. Uiteraard spelen je hardloopdoelstellingen, de ondergrond waarop je loopt en je lichaamsbouw ook een belangrijke rol. Meestal blijven er twee tot drie verschillende typen schoenen van verschillende merken over die het meest geschikt voor je zijn. Dan is de keuze aan jou: welke schoenen zitten het lekkerst en eventueel speelt het leuke kleurtje ook een rol.

Je hoeft geen afspraak te maken voor een loopanalyse. De medewerkers van Run2Day Assen staan altijd voor je klaar.

Verder vind je in de winkel alles wat hardlopen nog leuker maakt. Met de nieuwste running collecties van o.a. Nike, Odlo en New Balance.

Run2Day Assen: door runners, voor runners!

 

Run2Day Assen

Ceresstraat 7

9401 DP Assen

0592-300607

 

Sponsor uitgelicht: Roma Opticiens

Roma opticiens is een modebewust bedrijf dat op 1 oktober 1995 haar deuren heeft geopend. De naam ROMA is ontstaan door de namen van de eigenaars Roland en Marjan deels samen te voegen. Deze italiaanse naam vind je ook terug in de brillen die vaak in Italie zijn geproduceerd.

Roland is al dertig jaar opticien. Samen met Marjan, die naast opticien en contactlensspecialist ook nog optometrist is, zijn zij goed voor meer dan 50 jaar ervaring met brillen en contactlenzen. Roland beheerst het vakmanschap van de opticien als geen ander en weet exact hoe een bril gemonteerd moet worden. Bij hem bent u dus verzekerd van een technisch perfect gemonteerde bril.

Een nieuwe bril uitzoeken is een zeer persoonlijke ervaring, geen twee gezichten zijn hetzelfde. Om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het uitzoeken van een nieuwe bril hebben wij hier  bij ROMA Opticiens een kleur- en stijladvies cursus gevolgd. Met deze kennis over de vormen en  kleuren in het gezicht zijn wij in staat een zeer persoonlijk advies te formuleren.  Daarom bent u verzekerd van een bril die bij uw gezicht past.
Daarbij staat u als klant centraal.

Sponsor uitgelicht: YES Logistics

YES Logistics Benelux in Rotterdam is uw adres voor Nederland en België, binnen de globale familie van Yes Logistics Corp, dé leverancier van Integrated Logitsics Services and Solutions van de Yang Ming Group. 

Opgericht op 11 november 1999, is YES Logistics Co een dochter van de Yang Ming Group. YES Logistics is opgericht, om de behoefte aan internationale logistiek en de ontwikkeling van de globale markt te ondersteunen. Wij houden ons aan de kernwaarden "Integriteit en Verbetering", en zijn in die hoedanigheid toegewijd, aan het leveren van professionele en efficiënte logistieke oplossingen.

Dat YES sportief is en ook nog eens actief is voor een goed doel, bewijst de jaarlijkse deelname aan de ROPARUN met een eigen team.

 

Sponsor uitgelicht: Intersport Superstore Roden

Intersport Superstore Roden: wij zijn er voor de hardlopers!

Bij Intersport Superstore Roden zijn wij er voor de hardlopers. Of je nu beginner of een geoefende hardloper bent: bij ons kan je terecht voor advies en de beste producten.

Heb je een neutrale schoen nodig of toch een antipronatie hardloopschoen nodig?

Aan de hand van een gratis voetscan, geven we je advies voor jouw perfecte hardloopschoen. Om je uitrusting compleet te maken, hebben we een ruime collectie aan hardloopkleding en accesoires van o.a. de merken Nike, Adidas, Asics & ProTouch.

Heb je je ingeschreven voor de Herfstcross, dan ontvang je 10% korting op al je runningartikelen! Dus alle reden om je in te schrijven om mee te doen met dit loopevenement in de schitterende bossen van Norg

Hardlopen In Noordenveld

De gemeente Noordenveld telt 4 actieve loopgroepen in de dorpen Roden, Peize, Norg en Veenhuizen. Jaarlijks worden diverse hardloopevenementen/wedstrijden door de afzonderlijke loopgroepen georganiseerd. Door de Corona maatregelen is dit...

Verder lezen

YES Logistics betreurt afgelasten Herfstcross 28 november 2020

Al vele jaren is YES Logistics een trouwe sponsor van Herfstcross Norg. Ondanks dat men alle begrip heeft voor het afgelasten van de jubileumeditie (25e keer) van de Herfstcross in...

Verder lezen

Rabo Clubsupport: mooie opbrengst

Op 12 november vond de jaarlijkse finale-avond van de Clubsupport-actie van de Rabobank plaats. Het kon deze keer niet live, maar via een internet-sessie konden we met heel veel andere...

Verder lezen

Rabo Clubsupport: Wij doen mee: Steun ons! Stem v.a. ma 5-10

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Bekijk hoe je ons kan steunen op https://www.rabo-clubsupport.nl/noordenveld-west-groningen/promotiemiddelen?actiefin%5BGEMEENTE-NOORDENVELD%5D=1

Verder lezen

Herfstcross Norg en Jeugdcross editie 2020 afgelast

De 25e Herfstcross Norg, gepland op 28 november gaat dit jaar niet door. Ook de jeugdwedstrijden kunnen geen doorgang vinden. De beperkende overheidsrichtlijnen in verband met het coronavirus maken het...

Verder lezen